FAQ

Često postavljana pitanja

Događaj se održava u Kombank Dvorani, Trg Nikole Pašića, Beograd, Srbija.

Nadamo se da su postignuti EU ciljevi vakcinacije protiv COVID-19 i da ćemo održati događaj 18. novembra u Beogradu kako je planirano.
Plan srpske vlade za ukidanje ograničenja nametnutih zbog COVID-19 daje dobre izglede da se događaj normalno održi u novembru. Međutim, mi prirodno pažljivo pratimo situaciju i spremni smo da izvršimo bilo kakva prilagođavanja ako je potrebno.

Ako je događaj zakazan u roku od 6 meseci od prvobitnog datuma događaja ili najkasnije do kraja maja 2022 mi ćemo direktno preneti vašu kartu na novi datum. U slučaju da je događaj zakazan posle maja 2022, vaša karta se prebacuje na nove datume, i po želji možete dobiti i povraćaj novca za ulaznice. Događaj se NEĆE pomerati na ONLINE platformu. U slučaju da je događaj otkazan, dobićete puni povraćaj novca za ulaznice.

Pratimo zvanične smernice lokalnih vlasti. Na osnovu naših uslova i odredbi, nismo odgovorni za bilo kakva ograničenja putovanja koja su postavile vlasti Republike Srbije ili drugih zemalja.

Ako ne možete da putujete zbog ograničenja COVID-19, takođe ćete dobiti opciju da promenite kartu za BBForum 2021 u kartu za BBForum 2022. Takođe možete da prodate svoj NBF2021 svima koji žele / mogu fizički da prisustvuju.

Srpska vlada još uvek nije odlučila da li će biti potrebni sertifikati o vakcinaciji ili negativni rezultati ispitivanja da bi se u bilo kom periodu u budućnosti prisustvovalo događajima u zatvorenom. Mi pažljivo sledimo zvanične smernice i obavestićemo naše prisutne o ​​najnovijim odlukama vlasti.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem e-maila ili telefona.

Rezerviši mesto