Jitske Kramer

CEO, Human Dimensions

Korporativni Antropolog

Ex CEO, Academy of Organisational Culture

 MASTERCLASS: ORGANIZACIONE LEKCIJE IZ ANTROPOLOGIJE

JITSKE KRAMER

ORGANIZACIONE LEKCIJE IZ ANTROPOLOGIJE

Prvi put u Beograd dolazi nam Jitske Kramer, korporativni antroplog, međunarodno priznata po svojim pionirskim metodama u inovacijama usredsređenim na organizacionu strategiju, za čija predavanja se uvek traži karta više!

Jitske je CEO i osnivač kompanije Human Dimensions (2006), dobitnik nekoliko međunarodnih nagrada uključujući “Trainer of the year” nagradu 2013. godine, ko-osnivač Akademije organizacione kulture i autor mnogih bestseling knjiga.

Korporativna antropologija je NOVA metoda u poslovnom svetu i mnogima na ovim prostorima je i dalje nepoznata. 

Korporativna antropologija, kao metoda daje praktične alate za sagledavanje kompanije na trodimenzionalan način i transformaciju posla u stanje visoke efikasnosti i uspeha. Organizacijske lekcije iz antropologije, već dugi niz godina, koriste Microsoft, Boeing, L’Oreal, Ford Motors, Proctor & Gamble, General Motors, Nestle, Intel i mnogi drugi..

Jitske Kramer je svetski poznat i priznat korporativni antropolog, specijalizovan za rad sa rukovodstvom kompanija koje žele ili moraju da se promene. Njen metod uneo je značajne inovacije u industriju. Između ostalog, Jitske je koautor knjige “Corporate Tribe” – organizacione lekcije iz antropologije, koja je 2016. godine dobila nagradu “Menadžment knjiga godine” u oblasti upravljanja organizacionim procesima/lean metodologije/kontinualnog napretka.

Obučavala je stotine ljudi na različitim funkcijama i iz različitih sektora. Jitske je takođe član brojnih odbora u javnom i privatnom sektoru širom planete.

Renomirani svetski stručnjak i nagrađivani trener, JITSKE KRAMER na svom masterclass „Organizational lessons from anthropology“ na BBForumu 2022, predstaviće nam nove metode i alate za pronalaženje drugačijih modela za poslovni uspeh.

SLEDEĆI PREDAVAČ

MIRJANA GOMILANOVIĆ

Moderator

Exectutive Coach