FAQ

Događaj se održava u MTS Dvorani u Beogradu u Srbiji.

Nadamo se da su postignuti EU ciljevi vakcinacije protiv COVID-19 i da ćemo održati događaj 26. maja u Beogradu, kako je planirano.

Plan srpske Vlade za ukidanje ograničenja izdatih usled pandemije virusa COVID-19 daje dobre izglede da se događaj normalno održi u maju. Međutim, mi pažljivo pratimo situaciju i spremni smo da izvršimo bilo kakva prilagođavanja ukoliko to bude potrebno.

Ukoliko je događaj pomeren i zakazan u roku od 12 meseci od prvobitnih datuma događaja, mi ćemo direktno preneti vašu kartu na novi datum. Ovo je takođe navedeno u našim uslovima i odredbama.
U slučaju da je događaj pomeren i zakazan za više od 12 meseci, vaša karta se prebacuje na nove datume, a po želji možete dobiti povraćaj novca za ulaznice.
U slučaju da je događaj otkazan, dobićete pun povraćaj novca za ulaznice.

Pratimo zvanične smernice lokalnih vlasti. Na osnovu naših uslova i odredbi, nismo odgovorni za bilo kakva ograničenja putovanja koja su postavile vlasti Republike Srbije ili drugih zemalja.

Ukoliko ne možete da putujete zbog ograničenja izdatih usled pandemije virusa COVID-19, takođe ćete dobiti opciju da promenite kartu za BBF2022 u kartu za BBF2023. Takođe možete da prodate svoj BBF2022 svima koji žele / ​​mogu fizički da prisustvuju.

Srpska Vlada još uvek nije odlučila da li će biti potrebni sertifikati o vakcinaciji ili negativni rezultati ispitivanja da bi se u bilo kom periodu u budućnosti prisustvovalo događajima u zatvorenom. Mi pažljivo sledimo zvanične smernice i obavestićemo naše prisutne o ​​najnovijim odlukama vlasti.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem e-maila ili telefona.