Elvin Turner

WORKSHOP: TEAM PERFORMANCE LAB - BE LESS ZOMBIE

Advisory Board Member
Global Innovation Institute

Elvin Turner je nagrađivani stručnjak za inovacije i Profesor inovacija, preduzetništva i marketinga za MBA i programe edukacija u oblasti razvoja lidera i preduzetništva na nekoliko Univerziteta.

Autor globalnog bestselera o inovacijama, knjige ”Be Less Zombie: How great companies create dynamic innovation, fearless leadership and passionate people” koja je uključena u neke MBA i univerzitetske programe za preduzetništvo u svetu i postala #1 knjiga na AMAZON listi bestselera u čak 7 kategorija.

Nosilac je nagrade za najbolji ”Innovation Leadership Development Program” za Sony Music u 2016. godini.

Član je savetodavnog Odbora na GLNL – Global Innovation Institute u Velikoj Britaniji i Director of Organisational Innovation Consulting – DPA među čijim klijentima se nalaze: Coca-Cola, Ebay, Nokia, Electronic Arts, Dell, Sony Electronics, GlaxoSmithKline, Toyota, Wiley, Pernod Ricard, Allianz, BBVA, Graze Innovation.

Vlasnik & CEO konsultantske kompanije Elvin Turner & Associates Ltd koja međunarodnim klijentima pruža konsalting iz oblasti Inovacija. Neki od prestižnih klijenata sa kojima sarađuje su: Universal, IBM, Telefonica O2, Cisco, Santander, SAP, Pfizer, Accenture, Microsoft, Sony Music, UBS, Royal Bank of Scotland, Giffgaff, Hitachi, Axa, Hillsong, Next, Tesco Mobile, Pinsent Mason, Ogilvi i dr.

Mentor korporativnih inovacija kompanije Cisco na globalnom nivou, Elvin Turner je i vanredni profesor na čuvenom Surrey Univerzitetu u Velikoj Britaniji, na MBA programu za Inovacije, Preduzetništvo i Marketing, kao i vanredni profesor na Henley Business School.

Elvin Turner će na Balkan Business Forumu održati radionicu TEAM PERFORMANCE LABBE LESS ZOMBIE koja je praktičan, interaktivan vodič za svaki tim ili organizaciju koja treba da prilagodi svoju kulturu, procese, liderstvo i donošenje odluka za doba sve nepredvidivijih i brzih promena.

Na radionici će se podeliti praktični alati i strategije koje se koriste za stvaranje i uvođenje inovacija i pokazati kako da se primene u timu kako bi omogućio menadžerima da sistemski podstaknu genijalnost, agilnost i profitabilnu kreativnost u svom timu. Tokom sesije Elvin će vam, takođe, pomoći da dijagnostikujete inovacijske snage vašeg tima i pronađete nove mogućnosti za razvoj.

Na VIP sesiji, imaćete prilike da radite i na razvoju svog prototipa timske inovacijske strategije koju možete odmah pretvoriti u akciju. Svi učesnici VIP sesije, dobiće na poklon knjigu ”BE LESS ZOMBIE”.

Njegovi klijenti uključuju neke od najinovativnijih svetskih organizacija u oblasti telekomunikacija, finansija, tehnologije, muzike, pića i izdavačke industrije. Njegovo iskustvo se proteže od rada sa novim i disruptivnim tehnološkim startup- ima, do iskusnih liderskih timova unutar konzervativnih, globalnih institucija kao što je na primer Ministarstvo saobraćaja u Velikoj Britaniji.

Ostali predavači

CEO & Co-Founder
AnotheReality
Global HR Director
Novomatic AG Group
People Strategy Consultant
Former Global Head of Employer Brand, VODAFONE