Mirjana Gomilanović

DIREKTOR PROGRAMA
FASILITATOR
Executive & Leadership Coach

Mirjana Gomilanović je profesionalni sertifikovani kouč u oblast razvoja lidera i organizacionog rasta, autor knjiga „Svetionik u meni“ i „Dečak u odelu direktora“ i izvršni direktor Agencije „One2grow – Leadership Coaching“.

Autor je jedinstvenog programa „Renesansno liderstvo“ koji počiva na sedam postulata Leonarda da Vinčija i kroz prizmu celovitosti i jedinstvenosti osobe podržava razvoj liderskog načina razmišljanja, a time i liderstvo.

Registrovani je Mentor Kouč pri Svetskoj federaciji koučeva (ICF).

Poslednjih godina vodi projekte razvoja lidera, menadžmenta i zaposlenih, kroz individualni i timski koučing i edukacije, u velikim domaćim i međunarodnim kompanijama kroz prizmu emocionalne inteligencije. Posvećena je oslobađanju kako ličnih, tako i poslovnih potencijala kroz interaktivne procese bazirane na sertifikovanim alatima.

Mirjana veruje da smo svi rođeni da budemo srećni.

Mirjanin rad se može okarakterisati kao maksimiziranje snaga i znanja pojedinaca kako bi od toga koristi imali i osoba i organizacija i kompletno okruženje. Specijalnost su joj razvoj lidera (načina razmišljanja, kompetencije i dobrostanja), upravljanje promenama, kao i kreiranje korporativne kulture.

Veliki akcenat stavlja na vraćanje čoveka u centar poslovanja i održivost, kroz prizmu ekologije.

Tokom desetogodišnjeg rada u ulogama biznis kouča, trenera i konsultanta ostvarila je uspešnu saradnju radeći na srpskom i engleskom jeziku, sa kompanijama kao što su: UN, UNCHR, Special Olympics, UNICEF, VIP mobile, Telekom Srpska, Telekom Srbija, Delta holding, Banca Intesa, Erste banka, NLB Banka, SBER banka, Unicredit banka, Generali, DHL, PriceWaterhouseCoopers, Ernst & Young, METRO Cash & Carry, DM, Leoni, Direct media, United moment, Hemofarm (STADA grupa), Ferring Pharmaceuticals, Getinge group, NIS, MOL, Heineken, Carlsberg, Coca Cola Hellenic, Microsoft Development Center, eFront, Zuehlke, ZTech, Tieto i mnoge druge.

U svom radu koristi lična iskustva, koja je stekla radeći više od deset godina na pozicijama direktora prodaje i marketinga u domaćim i međunarodnim kompanijama (IBM, Siemens, Telekom Srbija i Orion telekom) gde je pored komercijalnih, obavljala i funkciju trenera, mentora i kouča.

Mirjana je sertifikovani biznis kouč po metodologiji Business Coaching Diploma (PWC); sertifikovani profesionalni kouč (PCC) po standardima Svetske federacije koučeva (ICF); registrovani mentor kouč pri ICF-u; sertifikovani kouč timskog koučinga po metodologiji Petera Hawkingsa; sertifikovani PCM kouč; sertifikovani profesionalni kouč po metodologiji Ericksonovog Instituta za koučing – Vankuver, Kanada; sertifikovani trener i evaluator emocionalne inteligencije po metodologiji MHS, USA; konsultant Oxford Leadership Academy, Oxford UK; sertifikovani konsultant i trener po metodologijama SDI, Personal Strengths, UK i Persona Global, USA; NLP Business Practitioner po metodologiji IN-NLP, Berlin, Germany i Points of You praktičar.

Po formalnom obrazovanju je magistar elektrotehnike.

Mirjana veruje da osnaživanjem pojedinaca, kroz prizmu emocionalne inteligencije i ekologije, korist ima osoba, ali i organizacija i kompletno okruženje. Vratimo čoveka u centar poslovanja, gradimo održivost!

Ostali predavači

Mental Health and Emotional Skills Expert
Neuroscience@Leadership Advisor
Medical Doctor | Psychotherapist
Archetypal Coach and Consultant
Personal Development Coach
Managing Director at Transform for Value
Executive Fellow, Center for the Future of Organization, Drucker School of Management
Former AIRBUS GROUP LEADER
President of Leadership Alliance
World’s Top Priority Strategist
Fortune 100 Agility & Productivity Advisor