WORKSHOP PRINCIPI STRATEŠKOG USPEHA

LEADERS’s GPS - Hoshin Success Compass™, trening prvi put u Beogradu.

Iskoristite priliku!

Leadership Alliance ima moćan paket integrisanih principa uspeha, strategija i alata koji podržavaju konkretne, krajnje rezultate za ljude, timove i organizacije. Matthew je kreator elitnih treninga za vrhunske performanse za Fortune 100 kompanije.

Matthew Cross predstavlja inspirativnog lidera sa dubokim razumevanjem potencijala ljudi i organizacija, te su njegova stručnost i iskustvo naširoko prepoznati i traženi.

Ova radionica vam omogućava da otkrijete metodologiju koju primenjuju lideri u Fortune 100 kompanijama, olimpijski sportisti, kao i vrhunski performeri u drugim oblastima, uključujući holivudske glumce i poznate umetnike.

Posebna vrednost ovog događaja je što će se prvi put u Beogradu predstaviti Hoshin Success Compass ™ trening. Ovo je prilika koju ne biste smeli propustiti, jer vam omogućava da učite od vrhunskog stručnjaka i primenjujete dokazane strategije za postizanje izuzetnih rezultata u svom poslovnom i ličnom životu.

Iskoristite ovu priliku za lični i profesionalni rast i usavršavanje!

Datum i vreme održavanja: 26. April 2024 od 09 -15.00h. Broj mesta je ograničen na tačno 50. Ostalo nam je još nekoliko karata.

VIŠE INFORMACIJA

Predavači

Mental Health and Emotional Skills Expert
Neuroscience@Leadership Advisor
Medical Doctor | Psychotherapist
Archetypal Coach and Consultant
Personal Development Coach
Managing Director at Transform for Value
Executive Fellow, Center for the Future of Organization, Drucker School of Management
Former AIRBUS GROUP LEADER
President of Leadership Alliance
World’s Top Priority Strategist
Fortune 100 Agility & Productivity Advisor